.

.

 

.

Oogstfeest Meppen in relaxte sfeer met een vleugje nostalgie

De vijfde editie van het Oogstfeest in Meppen beleefde afgelopen weekend een lustrumfeest in stijl.

Een zonnige nazomerdag als afgelopen zaterdag en - ondanks een paar buien - een verder droge zondagmiddag lokte duizenden mensen naar Meppen. De bezoekers werden op hun wenken bediend. Liefst negentig knusse kraampjes, opgesteld met veel smaak en aandacht voor de aangeprezen waren. Of de standhouders nu professioneel of hobbymatig met hun producten bezig waren, de liefhebberij straalde er van alle kanten van af. 

Boerenbruiloft en muziek
Ter ere van het eerste lustrum stond er zaterdagmiddag ook een boerenbruiloft op het programma, die werd vertolkt door ’t Aol Volk uit Emmen. Zondagmiddag gaf muziekvereniging BOM uit Zweeloo een concert en ook de muziekschool van Henk Busscher uit Klazienaveen was paraat. Zijn bedrijf brandde afgelopen week tot de grond toe af, maar zondagmiddag toonde de muziekman zijn veerkracht en stond vol passie en enthousiasme voor zijn djembégroep.

Voldoende aanbod
Net als de voorgaande edities ging niemand met een lege maag van het Oogstfeest vandaan, want naast de mogelijkheid om veel van de aangeboden waren te proeven was er ook een ruim aanbod aan lekkernijen voor de acute trek: kokosballen, pannenkoeken en een veelheid aan baksels voor de zoetekauwen. Voor wie liever iets hartigs had was er ook voldoende aanbod. En om iets van de sfeer mee naar huis te kunnen nemen hoefde je alleen maar een slag te slaan in het aanbod aan woondecoratie.
Afgelopen weekend was er tijdens het eerste lustrum van het Oogstfeest in Meppen weer een grote variëteit aan kramen en activiteiten te bewonderen. (Foto: Jansje Brands)

Kijk voor meer foto's van Jansje Brands in het album Oogstfeest Meppen 2023

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel