.

.

 

.

Historische wandeling met Albert Kuipers op Natuurbegraafplaats

Albert Kuipers is geboren en getogen in Meppen.

Als klein jongetje was hij altijd al te vinden in het Mepperdenner bos, waardoor hij het gebied op zijn duimpje kent. Tijdens deze historische wandeling komen we niet alleen over onze begraafplaats, maar verkennen we ook het omliggende bosgebied ‘De Mepperdennen’. Albert laat de sporen zien die de Tweede Wereldoorlog hier heeft achtergelaten in het landschap, waaronder enkele bomkraters en een heus onderduikershol.

De vorige editie van deze wandeling was een groot succes, met een heleboel aanmeldingen en enthousiaste reacties nadien. Een goede reden om deze wandeling nogmaals te organiseren, maar dit keer in het najaar.

De wandeling zal zo’n anderhalf uur duren en hierbij komen we over onverharde paden. Houdt u hier dus rekening mee wat betreft mobiliteit, kleding en schoenen. We vertrekken om 11.00 uur vanaf de parkeerplaats van Natuurbegraafplaats Mepperdennen en eindigen in het ontvangsthuis voor een kop koffie/thee en iets lekkers.

Datum: zondag 1 oktober a.s. om 11.00 uur.
Opgave kan via de website www.natuurbegraafplaatsmepperdennen.nl

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel