.

.

 

.

Ladies’ Circle 85 Suydevelt organiseert Karaoke en Cocktails Night voor het goede doel

Deze keer zetten de dames van Ladies’ Circle 85 Suydevelt zich in om geld in te zamelen en de ziekte van Huntington meer bekendheid te geven.

Dit is een onderdeel van het 2-jarig landelijk project van Ladies’ Circle Nederland. De ziekte van Huntington is een dodelijke, erfelijke ziekte met symptomen van Alzheimer, Parkinson en ALS. Je hebt 50% kans om het te krijgen als één van je ouders het gen heeft. De ziekte ontwricht niet alleen levens, gezinnen, maar hele families doordat er meerdere gendragers in je familie kunnen zijn en het van generatie op generatie wordt doorgegeven.

Het ingezamelde geld wordt geschonken aan de Vereniging van Huntington, om educatie en ondersteuning voor gezinnen - die te maken krijgen met Huntington - te realiseren. Daarnaast wordt het onderzoek naar een geneesmiddel gefinancierd. 
Om geld in te zamelen voor dit goede doel, organiseert Ladies ’Circle 85 Suydevelt op zaterdagavond 28 oktober 2023 vanaf 20.00 uur een Karaoke en Cocktails Night in de Waog in Oosterhesselen.                                                     

De kosten bedragen € 19,50 per ticket, inclusief een welkomstdrankje met borrelhapjes en vervoer (heen en terug) met een party bus vanuit een aantal locaties binnen de gemeente Coevorden. Je reis naar de party (als je met de bus meegaat) wordt begeleid door twee ongeëvenaarde hosts. 

Wees er snel bij, want vol is vol. Klik hier of gebruik onderstaande QR code om tickets te kopen.

 

Oes Eig'n Kraantien 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel