.

.

 

.

LOL Kinderopvang viert tweede lustrum

"Met ons team zijn we verantwoordelijk voor het kostbaarste bezit van ouders en die grote verantwoordelijkheid nemen we zeer serieus".

“Trots dat we met elkaar zo'n ontzettend mooie en goede eenheid vormen. Wetende dat we elkaar steunen door dik en dun en altijd voor elkaar en 'onze' kinderen klaarstaan".

LOL Kinderopvang bestaat tien jaar. Het bedrijf werd in 2013 opgericht door Esther Manting en Janneke Nijboer. Samen met een gemotiveerd en enthousiast team zijn ze verantwoordelijk voor het kostbaarste bezit van ouders. Die verantwoordelijkheid nemen ze zeer serieus.

Esther en Janneke investeerden de afgelopen tien jaar voortdurend in kwaliteit.
(
Foto: Gerda Looije)

LOL Kinderopvang investeerde de voorbije jaren dan ook voortdurend in kwaliteit, zoals goed opgeleide medewerkers, een aantrekkelijke locatie met een eigen karakter en uitstraling en een activiteitenaanbod waar de ontwikkeling en het plezier van de kinderen centraal staan.

Van 5 naar 143 kinderen.
Het is voorbij gevlogen, vertellen Esther en Janneke over de afgelopen tien jaar. "We hadden nooit kunnen bevroeden dat LOL Kinderopvang inmiddels zo gegroeid zou zijn". De twee gediplomeerde pedagogische medewerksters gingen van start met 5 kinderen; in 2023 maken er liefst 143 kinderen gebruik van de opvangfaciliteiten.

In 2016 intrek nieuwe accommodatie Aeldermeent
LOL Kinderopvang nam in november 2016 intrek in de nieuwe accommodatie in de Aeldermeent, onder één dak met de twee basisscholen De Anwende en De Schutse. "We hebben toen bewust gekozen voor een locatie bij de basisscholen. Deze moderne ruimte, met aan weerzijden de scholen, paste perfect in ons toekomstplaatje: een kindcentrum voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Op deze manier kunnen we in de volle breedte de onderlinge samenwerking met de scholen versterken en naschoolse activiteiten aanbieden."

Bij de start in 2013 was kleinschaligheid het credo en ondanks de groei van de activiteiten is dat nog steeds het handelsmerk van LOL: Leuk Ontwikkelen Leren. "Dat zijn en blijven onze drie vaste pijlers", benadrukken Esther en Janneke, terwijl ze een rondleiding geven in de Aeldermeent, waar ze in huiselijke sfeer optimaal kinderopvang kunnen bieden.

LOL Kinderopvang koestert inzet en betrokkenheid van de medewerkers. 

Inzet en betrokkenheid medewerkers
De twee ervaren beroepskrachten koesteren de inzet en betrokkenheid van hun medewerkers. "Het is belangrijk dat je vaste en vertrouwde gezichten hebt voor kinderen en hun ouders. Medewerkers in de kinderopvang zijn geen veredelde oppassers, maar geschoolde professionals. Alle kinderen worden via een zogenaamd kind volgsysteem door ons gemonitord tot ze naar de basisschool gaan."

LOL Kinderopvang neemt in januari afscheid van een van de vertrouwde gezichten van het eerste uur: Greetje Manting gaat genieten van een welverdiend pensioen.

Afgelopen week vierde LOL een spetterend lustrumfeest. Voor alle kinderen van 0 tot 12 jaar waren mooie en aansprekende activiteiten bedacht. Kijk voor meer info op www.lolkinderopvang.nl

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel