.

.

 

.

Santé Haarmode helemaal gesetteld in hartje Oud-Aalden

“Voor ons is het geen werk, maar Passie met een hoofdletter”.

Sinds 2009 werkt Lisa Schepers met veel plezier en passie als gediplomeerd kapper. In 2013 opende ze in het hartje van Oud Aalden de deuren van haar eigen kapsalon: Santé Haarmode. Dat werd een succesverhaal!

“Het kappersvak is echt mijn vak geworden. Geen werk, maar Passie met een hoofdletter”, zegt Lisa met een stralende lach. Dankbaarheid en trots zijn woorden die naast een glas champagne bij het tienjarig bestaan van Santé Haarmode passen. “Geweldig als ik er aan terugdenk hoe ik als kapper mijn kapsalon op de boerendeel van mijn ouderlijke woning in Oud-Aalden ben gestart. Het achterste gedeelte van de woonboerderij werd verbouwd tot een moderne salon en een droom werd werkelijkheid."

Lisa en Egbert Schepers brengen in 2013 toost uit bij de opening van de kapsalon in Oud-Aalden.

Tien jaar voorbijgevlogen
Tien jaar zijn voorbij gevlogen. Santé Haarmode groeide als kool en inmiddels heeft Lisa de beschikking over een fantastisch en creatief en collegiaal team. "En niet te vergeten mijn ouders en René, die me altijd hebben gesteund om de kapsalon tot een succes te maken. Ik voel me echt als een vis in het water. Beter kan ik het niet omschrijven.”
Eén ding staat in de salon in Oud Aalden als een paal boven water: het draait bij Santé Haarmode om mooi haar! Inspiratie en creativiteit zijn volgens Lisa de basis van het ambacht van kapper.

Nooit uitgeleerd
In dit vak ben je volgens Lisa nooit uitgeleerd. “Trends ontwikkelen zich constant en je wilt daar uiteraard op de hoogte van zijn. Daarom zijn én blijven trends voor ons team altijd een hot topic, maar wat de trends ook zijn, de kwaliteit zit in het creëren van een kapsel dat het beste bij onze klanten past.” Het geheim wil ze best verklappen: “We luisteren heel goed naar wat de klant wil en vinden het heel leuk om mee te denken. Onze drive is om mensen blij te maken met een nieuw, verzorgd kapsel. We zorgen bij Santé Haarmode graag voor een ontspannen, plezierige belevenis."

Specialist in mogelijkheden
De kapsalon in Oud-Aalden is specialist in mogelijkheden. “We kijken graag wat er allemaal kan met het haar. Soms is het de kunst om de klant te overtuigen. Geweldig om te doen!” Natuurlijk wil Lisa de trouwe klantenkring bedanken voor hun vertrouwen in de afgelopen tien jaar. “Zonder onze klanten zouden we nu geen tienjarig bestaan kunnen vieren. Dat zorgt binnen het team voor veel inspiratie, maar ook voor passie voor het vak. We genieten echt van ons werk en dat maakt het ook zo leuk!” benadrukt Lisa. 

Santé Haarmode heeft alle reden om te proosten op het tienjarig jubileum. Bij de kapsalon in Oud Aalden wordt met aandacht en kwaliteit voor het haar én de klant omgegaan. Op de foto wordt Lisa Schepers geflankeerd door (v.l.n.r.) Eliene, Maartje, Nicole, Joris en Lieke.

Spraakmakende hoofdprijs: tien jaar lang gratis geknipt worden
In het kader van het 10-jarig jubileumfeest waren er tal van leuke en spraakmakende acties. De winnaar van de hoofdprijs kan liefst tien jaar lang gratis geknipt worden bij Santé Haarmode. Kijk voor meer info ook op www.kapsalonaalden.nl

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel