.

.

 

.

Spaar bij Coop Aalden voor items van Marvel Avengers

Alle krachten verzamelen! Van maandag 30 oktober tot en met zondag 3 december sparen klanten bij Coop Aalden voor iconische Marvel items.

Vijf knuffels en drie ‘on the go’-artikelen kunnen met kortingen tot wel 80% worden aangeschaft. De spaarcampagne draait om Marvel, de meest succesvolle (film)franchise allertijden. Geliefd en bekend bij meerdere generaties. Coop-klanten sparen de komende tijd bij hun boodschappen voor hoge kortingen op verschillende items. Iron Man, Spiderman, Black Panther, Thor en Captain Marvel zijn in een krachtige pluche knuffel gegoten. Ook is het mogelijk om te sparen voor een drinkfles, fruit- of lunchbox. De kortingen lopen op tot wel 80%.

Martijn Wever, Supermarktmanager Coop Aalden: “Fans van Marvel zitten goed bij Coop dit najaar. De knuffels zijn leuk voor kinderen maar ook toffe collectors-items voor volwassenen. En dankzij de hoge kortingen spaar je voordelig álle personages bij elkaar. Overigens hebben we Sinterklaas alvast ingefluisterd dat dit ook erg leuke schoencadeautjes zijn.”

On the go
Naast de vijf verschillende knuffelpersonages kunnen klanten hun volle spaarkaart ook inwisselen voor een ‘on the go’-product: een rode drinkbeker, fruitbox en lunchbox. Ideaal voor onderweg, school of werk.

Spaaractie
De spaarcampagne van Coop start op maandag 30 oktober en loopt tot en met zondag 3 december 2023. Klanten ontvangen bij elke 5 euro* aan boodschappen een spaarzegel. Een spaarkaart is al vol met 15 zegels. Volle spaarkaarten** kunnen tot en met zondag 10 december 2023 - met een bijbetaling van 3,99 of 4,99 euro - ingeruild worden voor één spaaritem naar keuze. De spaaritems zijn niet los te koop bij Coop en voor deze actie geldt: op = op! 

Kijk voor meer informatie over de actie op coop.nl/marvelavengers

*Exclusief cadeaubonnen en wettelijk niet toegestane artikelen. 
**Volle spaarkaarten kunnen niet ingewisseld worden voor contant geld of een andere waardecompensatie.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel