.

.

 

.

Kerstpakketten Actie 2023 Zweeloo/Aalden

De Diaconieën van de Kerken van Zweeloo en Aalden organiseren ook dit jaar een kerstpakketten actie.

Steeds meer mensen worden geconfronteerd met stijgende prijzen. Er is een groep mensen, ook in onze omgeving, die niet meer weet hoe ze de boodschappen moeten betalen. De maand december is dan helemaal een zware maand om door te komen. Het zou mooi zijn als we met uw hulp deze mensen een extraatje kunnen bieden. Vorig jaar gaf u gul en hebben wij heel wat mensen blij kunnen maken met een pakket.
Dit jaar vragen wij geen goederen maar een financiële donatie.
De gezamenlijke Diaconieën gaan van dat geld pakketjes samenstellen met daarbij gevoegd een waardebon die te besteden is bij onze plaatselijke Coöp. 

Maak uw financiële bijdrage over op het bankrekeningnummer van de Diaconie van de Protestantse Kerk van Aalden: NL63RABO 0377 102 814 o.v.v. Kerstpakketten actie 2023
of middels onderstaande QR-code op uw GIVT-app.
 
Namens de Diaconieën Zweeloo en Aalden alvast hartelijk bedankt.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel