.

.

 

.

Bouwproject “Dorps Wonen in Aalden”, nog drie woningen te koop

Laten we direct maar positief beginnen: het gaat goed met de woningverkoop op het veldje naast het Wapen van Aelden.

U weet wel, het kleinschalige bouwproject van ontwikkelaar/bouwer Koenen Bouw Emmen en verkopend makelaar en (oud- Zweeler) Epke Wiersma. Het project met die mooie naam Nieuwbouw Aalden Centrum, eh ... sorry, is later gewijzigd in Aelderstraat Plan 8. Eh … nogmaals sorry, u voelt ‘m misschien al aankomen, ook deze naam is alweer verleden tijd. 

De wervende tekst op het grote bouwbord luidt nu “Dorps Wonen in Aalden”, ongetwijfeld verwijzend naar de te realiseren schuurwoningen op het terrein. Maakt ook niet uit, het belangrijkste is dat het in de woorden van Epke Wiersma “voorspoedig” gaat met de verkoop. Zelfs zo voorspoedig dat een “iet giet oan” in 2024 voor “99 procent” zeker is voor de geboren en getogen Fries. Acht van de elf te realiseren woningen hebben inmiddels een koper gevonden en ja, dan mag je inderdaad enthousiast en optimistisch zijn.

Zes starterswoningen/schuurwoningen en vijf levensloopbestendige seniorenwoningen, dat was het aanbod bij de start van “Dorps Wonen in Aalden”. Zoals gezegd, acht woningen zijn inmiddels verkocht, waarbij opvalt dat relatief weinig starters de stap tot aankoop van een woning durven/durfden te nemen. Op dit moment zijn er nog twee starterswoningen en één vrijstaande woning te koop. Voor verdere info kunt u terecht bij verkopend makelaar Epke Wiersma (06 53 54 32 67).

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel