.

.

 

.

Organisaties en verenigingen presenteren zich

'Ontmoeten en begroeten'. Dat kunnen inwoners en belangstellenden tijdens een presentatie van lokale organisaties en verenigingen.  

De Drieklank in Aalden vult zich met een verscheidenheid aan marktkramen. Het is een ontmoeting met allerhande lokale instanties en organisaties, zoals Pluk & Deel, Zweeloo Kunstenaarsdorp, Huize Wezup/Wapen van Aelden, Dierenbescherming Zuidoost-Drenthe, Toreco en zorginstelling Treant. Het is niet alleen ontmoeten en begroeten, maar ook voor iedereen die overweegt iets voor een ander te betekenen en benieuwd is naar de mogelijkheden hiervoor binnen de Zweeler gemeenschap. 

Het mes snijdt  aan twee kanten 
Vrijwilligers ervaren hun werk vaak ook als een verrijking van hun eigen leven, een mooie manier om zich verder te ontwikkelen en een leuke manier om andere mensen te leren kennen.

Tijdens de bijeenkomst kunnen belangstellenden persoonlijk kennismaken met de gezichten achter diverse organisaties en verenigingen. Zo krijgen zij de mogelijkheid om te kijken of er een wederzijdse klik is en om meer informatie over het desbetreffende organisaties in te winnen. Bij interesse, kan er geheel vrijblijvend een afspraak worden gemaakt om op een later moment uitgebreider kennis te maken of eens mee te lopen.

Bijeenkomst in De Drieklank
Woensdag 31 januari a.s. 15.00 uur tot 17.00 uur.
Contactpersoon: Margot Grobbe 
Tel: 0591 - 372165 
Emailadres:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel