.

.

 

.

Ladies’ Circle Suydevelt organiseert bier&wijn proeverij voor goed doel

Namens de Ladies’ Circle vertellen Tineke en Bianca uit Aalden dat ze op 1 maart een bier&wijn proeverij organiseren om geld op te halen voor Stichting Petje af in de gemeente Coevorden.

Volgens Tineke Ensing en Bianca Karsten ontdekken nieuwsgierige kinderen van 10 t/m 14 jaar bij Petje af de wereld. “Het praktijkgerichte programma biedt kansen aan kinderen die een extra steuntje in de rug kunnen gebruiken. Wij vinden dat ieder kind de kansen verdient die het nodig heeft.”

De kinderen komen, aanvullend op het onderwijs, tijdens 30 bijeenkomsten per jaar in aanraking met inspirerende rolmodellen en diverse werkvelden. “Ze ontwikkelen nieuwe vaardigheden en verkrijgen inzicht in hun drijfveren, interesses, talenten en mogelijkheden. Hiermee vullen zij een rugzak vol nieuwe ervaringen op weg naar een kansrijke toekomst.” 

Met Ladies’ Circle Suydevelt organiseren Tineke en Bianca elk jaar een aantal activiteiten waarmee we geld ophalen voor een goed doel of waarbij we de handen uit de mouwen steken. “Dat is samen met de vriendschappen binnen de Ladies Circle, de kern van onze club.”
 

Ladies’ Circle Suydevelt heeft zich in de afgelopen periode ingezet voor allerlei goede doelen en zal 15 en 16 maart met NLdoet zich inzetten om de buitenruimte bij de Korenhof weer zomerklaar te maken. Natuurlijk zijn er nog meer plannen voor dit jaar maar daar vertellen we graag een andere keer over!”, aldus Tineke en Bianca.

Geef je op!
Wat: De proeverij, 6 proefglaasjes inclusief amuses.
Wanneer: 1 maart 2024.
Waar: De Baander te Dalen. 

Kosten: € 21,95 p.p.
Te koop: Via onze webwinkel
Al het geld komt ten goede aan de Stichting Petje af.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel