.

.

 

.

Zorg voor jezelf in Benneveld

Leefstijlcoach Hester van Griethuizen start praktijk in bakhuisje.

Afgelopen najaar is Hester van Griethuizen gestart met Zorg voor jezelf-Coaching. De nieuwbakken inwoonster van Benneveld heeft aan de Bennevelderstraat een praktijk aan huis, gevestigd in het aangrenzende bakhuisje. Zorg voor jezelf-Coaching richt zich op Running therapie, leefstijl coaching en een fijne massage.

De missie van Hester is duidelijk: “Binnen de gezondheidszorg wil ik mensen graag handvatten geven en motiveren om aan de slag te gaan met een gezonde leefstijl. Hiermee waarborg je vitaliteit waarmee je tegenslagen beter op kan vangen. “Als leefstijlcoach stippelt ze samen met belangstellenden een traject uit. “Door gewoon al pratend ideeën uit te wisselen, wil ik graag zoveel mogelijk maatwerk bieden voor een gezonde leefstijl. Het is belangrijk om goed voor jezelf te zorgen, want zo blijf je vitaal, hou je veerkracht en kan je beter tegen een stootje.”

Hester is zelf enthousiast hardloper en merkt dagelijks de heilzame werking van bewegen, zeker als dat buiten in de natuur is. “Mijn ochtendrondje is het dagelijkse cadeau aan mijzelf. Frisse wind, mijn lijf voelen, contact met de natuur. Elke keer is het een belevenis die mij de rest van de dag steun geeft!” Naast leefstijl coaching biedt Hester dan ook Running therapie aan. Geschikt voor mensen die even niet goed in het vel zitten, laag in energie zitten, somber of teruggetrokken zijn.

Tot slot kan je in haar praktijk in Benneveld terecht voor een fijne massage, een stevige sportmassage of een ontspanningsmassage. “Door huidcontact en aandacht kom je tot jezelf en ervaar je rust, je hoeft even helemaal niks.”

V.l.n.r. Margriet, Gisela, Stef en Hester zijn volop aan het bewegen.

Hester is tevens fysiotherapeut met als specialisatie psychosomatische fysiotherapie en is voor twee dagen in de week werkzaam bij Fysiotherapie Sleen. Daar is ze ook leefstijlcoach en begeleider in de Gecombineerde Leefstijl Coaching (GLI).

Ben je nieuwsgierig geworden? Wees welkom op de website zorgvoorjezelf-coaching.nl of bel met 06 45 36 27 17 voor een gratis kennismakingsgesprek in de praktijk.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel