.

.

 

.

Zoiets positiefs meegemaakt bij de Coop in Aalden

Goed nieuws is geen nieuws. Dat is misschien wel les één op de school voor journalistiek, maar het is niet waar.

Verspreid het goede nieuws! Een mevrouw uit Aalden stuurde het volgende bericht naar de redactie van Zweeloo Digitaal: “Ik heb zoiets positiefs meegemaakt”, meldde de Aaldenaar ons opgetogen.” Ik kwam vanavond met Twiske (de piepmoes) aan bij de Coop in Aalden en legde hem daar vast. Twee knapen hoorden hem piepen toen ik de winkel inging. "Mevrouw", riep de jongste, "zullen wij even op uw hondje passen?" Ik antwoordde op vriendelijke toon dat dit niet nodig was, want als ik uit het zicht verdwijn dan resulteert dat altijd in hoog geweeklaag van mijn hond. Hij weet echter maar al te goed dat ik hem niet achterlaat en altijd terugkom.

Afijn, ik doe mijn boodschappen, betaal en loop de winkel uit. Staan die jongens er tot mijn verrassing nog, druk Twiske aaiend en tegen hem pratend. Ze vonden het zo zielig ... ik dacht: wat heerlijk dat er zulke fijne knullen zijn en werd er helemaal blij van. Zo kan het dus gelukkig ook nog! Goed nieuws is geen nieuws, maar voor mij wel! Verspreid het goede nieuws!"

Hebt u ook goed nieuws te melden? Stuur dan een bericht naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel