.

.

 

.

Internationale Vrouwendag wordt gevierd

Maatschappelijk Welzijn Coevorden (MWC) organiseert op Internationale Vrouwendag, 8 maart, een gezellige middag.

“De officiële opening is om 15.00 uur in De Ravelijn aan de Linthorst Homanlaan in Coevorden. Daarna is er ‘de uitreiking posters veerkrachtige vrouwen’, “ vertelt Judith van Swambagt, opbouwwerker van het MWC. “En tussen 15.30 en 16.00 uur verzorgt de Kledingbank een modeshow.”

Tussen 16.00 en 17.00 uur zijn er diverse leuke workshops, muziek, dans, eten en gezelligheid.
“Bijzonder is dat de toegang gratis is, én dat bezoekers gevraagd wordt iets te eten mee te nemen,” gaat Judith verder. “Het zou ook leuk zijn als er mensen van buiten ‘stad Coevorden’ komen, en daarom ben ik blij dat ik gehoord heb dat er in ieder geval 1 auto met 2 mensen zal rijden vanuit Aalden. Wie ook mee wil, kan bellen met 06 225 36 325.”

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel