.

.

 

.

Op 11 en 13 maart zet CBS de Schutse de deuren open

Ouders/verzorgers, broertjes/zusjes, familieleden, buurtgenoten en andere belangstellenden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen in onze school. 

Wat gaan we doen?
Maandag 11 maart 8.30 - 10.30 uur: Weekopening met de hele school.
Wij vinden het samen openen van de week een belangrijk moment. We lezen uit trefwoord, zingen met elkaar en vertellen een verhaal. We laten u graag zien en ervaren hoe we dat doen. Aansluitend is er tijd voor een kopje koffie/thee en kunt u een kijkje nemen in de school.

Woensdag 13 maart 8.30 - 10.30 uur: Opa- en Oma dag.
Op deze dag zijn alle opa's en oma's welkom om een kijkje te nemen in de school en de groepen van hun kleinkinderen. Deze ochtend hebben we leuke activiteiten waar de opa's en oma's ook aan mee mogen doen. Natuurlijk staat er een kopje koffie en thee voor u klaar.
U komt toch ook?

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel