.

.

 

.

Een ei hoort er bij!

Het is langzaamaan traditie geworden. Ook dit jaar is geen uitzondering. 

In de week vóór Pasen gaan de Loozangers langs de deuren in Aalden, Zweeloo, Benneveld en Wezup om hun dorpsgenoten van eieren te voorzien. Er heerst geen vogelgriep, dus kunnen ze vol overtuiging met hun kwaliteitseieren op pad.
 Het is een win-win situatie: Iedereen krijgt voor een mooie prijs de eieren thuisbezorgd en het koor is blij met het extraatje dat het oplevert voor de clubkas. Op maandag 25 en woensdag 27 maart vanaf 5 uur ’s middags kunt u ze verwachten.

Open repetitie
Tussen de verkoopdagen door wordt er ook nog gezongen. En iedereen, mannen, vrouwen, jong en oud, is welkom op de open repetitie op dinsdag 26 maart in De Spil in Zweeloo, van 19.45 tot 21.45 uur. Het repertoire van de Loozangers is breed: Engels- en Nederlandstalig, maar ook andere talen, popnummers en klassiek, van Leonard Cohen en Boudewijn de Groot, tot Mozart en Karl Jenkins. Ieder kan vrijblijvend proeven hoe fijn het is om samen te zingen, ook al heb je dat nog nooit gedaan. Maar je mag ook rustig gaan zitten luisteren met een kopje koffie of thee en een (chocolade) eitje! Voor meer informatie stuur een e-mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel