.

.

 

.

Leerlingen De Anwende laten 'oudere jeugd' smullen

Leerlingen van obs De Anwende in Aalden hebben afgelopen vrijdag tijdens de Nationale Pannenkoekendag bewoners van de Korenhof en Aelderhof op een culinaire verrassing getrakteerd. 

De schooljeugd was in de Korenhof present om de 'oudere jeugd' te verwennen met overheerlijke zelf gebakken pannenkoeken. 's Ochtends om half elf arriveerden de kinderen bij het woonzorgcentrum in Aalden en werd er direct al druk gebakken, beurtelings spekpannenkoeken, appelpannenkoeken en naturel.

Spelletjes en tafeldekken
Ondertussen speelden de kinderen spelletjes met de bewoners: Rummikub, Triominos en andere spellen. Rond lunchtijd hielpen ze met het dekken van alle tafels en zorgden er vervolgens voor dat de soep werd opgediend, pannenkoeken met spek, appel en rozijnen of naturel werden geserveerd en met een heerlijk toetje als kers op de taart. Ook na de maaltijd staken de leerlingen de handen nog flink uit de mouwen. Er werd geholpen met afruimen en afwassen. Ouderen en leerlingen hebben genoten van het samenzijn.

De “oudere jeugd” van woonzorgcentrum De Korenhof in Aalden kreeg tijdens de Nationale Pannenkoekendag een overheerlijke traktatie van leerlingen van obs De Anwende. (Eigen foto) 

Bron:Coevorder Courant

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel