.

.

 

.

Leerlingen De Anwende gaan de boer op met 'Hanging baskets'

Beste inwoners, Tussen 25 maart en 5 april a.s. komen kinderen van obs De Anwende langs de deuren om ‘Hanging baskets' te verkopen.

Kopen geschiedt door eerst te bestellen, vanaf 23 april zullen de planten dan door de kinderen bezorgd worden en dat is ook het moment om cash af te rekenen. Klanten kunnen kiezen tussen: mixed blauw/paars, mixed roze/wit en Petunia’s blauw/wit/wijnrood. Een “hanging basket” kost 12,50 euro. Een leuk cadeau voor Moederdag of gewoon een leuke versiering voor tuin en huis!

 

Doel van deze actie is om geld te genereren, zodat we ons schoolplein kunnen upgraden. Samen met kinderen en ouders willen we er een leuke en leerzame plek van maken voor onder en na schooltijd.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel