.

.

 

.

Geslaagde Opa en Oma dag cbs De Schutse in Aalden

Cbs De Schutse organiseerde afgelopen woensdag een gezellige Opa en Oma dag, waar een grote opkomst de dag kleur gaf.

Een scala aan activiteiten liet zien hoe grootouders en kleinkinderen samen genoten van een dag vol leerzame en vermakelijke ervaringen. In de kleuterklassen maakten opa's en oma's kennis met de moderne leermiddelen, zoals de Bee-Bot en Dash, waarmee de kleuters vol enthousiasme lieten zien hoe technologie en educatie hand in hand gaan. 

Voor de leerlingen in groep 3 en 4 stond een avontuurlijke lentespeurtocht op het programma, waarin taal en rekenen centraal stonden. Deze speelse ontdekkingstocht liet zien dat leren ook buiten de klaslokalen boeiend kan zijn. 

In de middenbouw werden de hersenen geprikkeld met rekenspelletjes, waar grootouders en kinderen goed samenwerkten.

De groepen 7 en 8 namen het heft in eigen handen en organiseerden zelf bakactiviteiten en een bingo. Een indrukwekkende demonstratie van de creativiteit en organisatorische vaardigheden van de kinderen. 

Cbs De Schutse in Aalden organiseerde woensdag een gezellige Opa en Oma dag (Eigen foto).

De Opa en Oma dag bij cbs De Schutse was niet alleen een dag van gezelligheid, maar ook een waardevolle gelegenheid om generaties te verbinden. De glimlach op de gezichten van grootouders en kleinkinderen getuigen van een dag vol warme ontmoetingen en onvergetelijke ervaringen.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel