.

.

 

.

Buitenspeeldag voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar

Veel activiteiten op de brink van Oud-Aalden.

Ladies’ Circle Suydevelt organiseert 12 juni een buitenspeeldag voor alle kinderen van 4 t/m 12 jaar van de oude gemeente Zweeloo! Namens de Ladies’ Circle vertellen Tineke Ensing en Bianca Karsten dat zij dit jaar aansluiten bij de landelijke buitenspeeldag van Jantje Beton op 12 juni a.s. "Wij organiseren deze middag samen met een heel aantal sponsoren, waarbij er van alles te doen is voor de kinderen. Zoals panna voetbal, silent disco, lasergamen, maar ook kan je glitter tattoos laten opplakken en je laten schminken." Alle activiteiten zijn gratis!

Opgave hoeft niet
Daarnaast kan je voor € 2,50 koffie-thee-ranja met een taartje kopen. Taart meenemen naar huis kan ook! De opbrengst hiervan gaat naar Stichting Jarige Job. Deze stichting helpt kinderen die hun verjaardag niet kunnen vieren, omdat er thuis geen geld voor is. De kinderen ontvangen een verjaardagsbox t.w.v. € 35,-. Hierin zit alles wat nodig is voor een echte verjaardag, thuis én op school. Dus kom lekker spelen en een taartje eten! Papa's, mama's, opa's, oma's, broertjes en zusjes zijn natuurlijk ook van harte welkom!

Ladies’ Circle Suydevelt
We organiseren elk jaar een aantal activiteiten waarmee we geld ophalen voor een goed doel of waarbij we de handen uit de mouwen steken. Dat is samen met de vriendschappen binnen de Ladies' Circle, de kern van onze club. Afgelopen tijd hebben wij bijvoorbeeld meegedaan aan NL Doet en daarbij de tuin van de Korenhof weer zomerklaar gemaakt en een bier- en wijnproeverij met veiling gehouden in Dalen voor Stichting Petje af.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel