.

.

 

.

AZC Zweeloo is op zoek naar vrijwilligers

Vacature: Docent Alfabetisering.

Vindt u het leuk om bewoners van het AZC de basis van de Nederlandse taal te leren? Wij zoeken iemand met affiniteit voor alfabetisering. Sommige bewoners kunnen wel lezen en schrijven in hun eigen taal, maar moeten de Nederlandse klanken en letters nog leren. Het accent ligt vooral op het spreken.


Lijkt u dit leuk, neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel