.

.

 

.

Leerlingen steken handen uit de mouwen tijdens opschoonmiddag

Leerlingen van o.b.s. De Anwende, c.b.s. De Schutse en De Smeltkroes in Aalden staken vrijdagmiddag tijdens de opschoonmiddag de handen flink uit de mouwen. Niet alleen de directe omgeving van de school werd opgeruimd en opgeknapt, ook de omliggende wijken werden onder handen genomen. Met vuilknijpers, handschoenen, vuilniszakken en oranje werkhesjes gingen de leerlingen vrijdag vol enthousiasme de boer op. Het initiatief van de scholen moet er mede voor zorgen dat leerlingen zich bewust worden dat de eigen leefomgeving schoongehouden moet worden en dat iedereen zijn eigen afval, en zo nodig ook afval van anderen, meeneemt en in een afvalbak deponeert. de foto's kunt u vinden in het fotoalbum op deze website

Foto: Monique Jonkman-Koolen

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel