.

.

 

.

Spelenkermis CBS De Schutse

Op 24 maart was het zover. ’s Avonds tussen half zeven en half negen werd op basisschool de Schutse de spelenkermis gehouden. Het was als vanouds gezellig druk. Leerlingen, leerkrachten, ouders, opa’s en oma’s, vrienden en familie konden aan een groot aantal spelletjes meedoen, waarbij je leuke prijzen kon winnen. Zo werd er fanatiek gesjoeld. De vaders konden zich uitleven op het spijkerslaan. Er was voor de kleinsten een kinderdisco in het speellokaal. Het Rad van Fortuin was zoals gewoonlijk zeer populair. Met name de ronden waarbij heerlijke appeltaarten gewonnen konden worden, kregen grote belangstelling. Daarnaast was er nog een braderie waar je leuke spullen kon kopen. Ook de knutselwerkjes die gemaakt waren door de leerlingen werden goed verkocht. Het resultaat van hun voorbereiding was zeker te zien. Al met al kijken we op een geslaagde spelenkermis terug en willen we bij dezen nogmaals alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet.

Bijschrift bij de foto: het was als vanouds gezellig druk…….. (eigen foto)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel