.

.

 

.

Gameavond in de Bibliotheek groot succes.

Op vrijdag 18 maart 2011 was er in de bibliotheek te Aalden een gameavond voor kinderen van 10 tot 15 jaar. Maatschappelijke stagiaires van het Esdal College hadden in samenwerking met de bibliotheek Aalden en Welzijn 2000 een hele avond vol games georganiseerd. De stagiaires waren op verschillende middagen bij elkaar gekomen om alles samen met Kim Slomp van Welzijn 2000 en Bea van de bibliotheek Aalden in elkaar te zetten. De taken werden verdeeld, er werden games en spellen uitgezocht en de games werden op de pc geprogrammeerd.

Om 18.00 uur stonden er al kinderen voor de deur te wachten tot ze naar binnen mochten. Op de gameavond konden allerlei spelletjes worden gespeeld op de Wij en de Playstation. Er waren bordspellen en op de pc’s van de bibliotheek stonden verschillende spelletjes websites al voorgeprogrammeerd. Een aantal kinderen hadden zelf de Nintendo DS meegenomen om tegen elkaar te kunnen gaan gamen. Al met al was deze avond met een deelname van ruim 60 kinderen een groot succes.

Bijschrift foto: De maatschappelijke stagiaires. Staand van links naar rechts: Miranda van Tellingen, Annika van Veen, Laura Nijman, Jennifer Hein en Martijn Hilbrands

Zittend van links naar rechts: Fenrik Hegen, Frank Manting en Kelt Kemper

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel