.

.

 

.

Albert Nijenbanning zwaait na imposant dienstverband af

Afgelopen week was het zover, de laatste werkdag van Albert Nijenbanning bij Assen Installatietechniek in Sleen. Albert wist niet anders dan dat het een gewone werkdag zou worden met een hapje en drankje na werktijd. Maar het werd toch wat spannender dan dat alleen!

Albert mocht plaats nemen in een soort Romeinse strijdwagen en werd luid toeterend uitgezwaaid. De bekende gele busjes van Assen Installatietechniek vormden een lang geel lint door de straten van Sleen. Met een glimlach van oor tot oor kreeg Albert uiteindelijk na 45 dienstjaren vrijaf. En na de vriendelijke woorden van directeur Johan Troost was het tijd voor de borrel.

We wensen Albert, ZBC-supporter in hart en nieren,  een fijne tijd toe waarin hij veel aandacht aan zijn kleinkinderen en de paarden kan besteden.

Verslag en foto's: Guido Hansman (Bron: Sleen.nu)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel