.

.

 

.

De gemeente Coevorden verbiedt alle paasvuren

de Gemeente Coevorden verbiedt alle Paasvuren, klik op de link hieronder om het gehele artikel te lezen.

http://www.coevorden.nl/nieuws/nieuwsberichten/item/archive/2011/04/article/gemeente-coevorden-verbiedt-alle-paasvuren-6404/

De burgemeester heeft een zorgvuldige afweging gemaakt tussen de ongunstige weersomstandigheden en de traditie van het bouwen van paasvuren. De burgemeester doet een dringend appèl op ieders verantwoordelijkheid: “In deze periode van droogte geen open vuren. Laten we zorgen dat het vreugdevuren blijven en geen probleemvuren worden. Het branden van paasvuren is een mooie traditie, die in onze regio erg leeft. Maar als we die in ere willen houden, moeten we het wel verantwoord doen.”

Zie verder www.coevorden.nl

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel