.

.

 

.

Nieuw logo Protestantse Stichting voor Bejaardenzorg (PSBZ)

In de bestuursvergadering van 3 mei, die grotendeels in het teken stond van het afscheid van voorzitter Dies Mogesomp, presenteerde de Protestantse Stichting voor Bejaardenzorg (PSBZ) ook haar nieuwe logo. Het ontwerp is van Studio Bodaan uit Aalden.

In het logo zijn de contouren van de Rozetta Koekoekstraat te zien: de kenmerkende bejaardenwoningen met de omringende bomen. Naast de naam PSBZ zien we in het logo de woorden “je plekkie” staan. Je plekkie staat voor de doelstelling en de doelgroep (55+) van de stichting: mensen van hier moeten hier (in hun eigen omgeving) kunnen blijven wonen.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel