.

.

 

.

Voetbalteam c.b.s. De Schutse plaatst zich voor districtsfinale in Meppel

Het voetbalteam van c.b.s.De Schutse heeft zich geplaatst voor de finale van het schoolvoetbal van district Noord. Nadat de formatie op woensdag 20 april in Dalerveen in de kwartfinale al te sterk bleek voor de concurrentie, werd afgelopen week tijdens de halve finale in Wildervank op knappe wijze een plaats afgedwongen in de finale. De sterk spelende ploeg van De Schutse eindigde als tweede en die plek geeft recht op deelname aan de finale van het schoolvoetbal van district Noord, die zaterdag 4 juni op de velden van MSC, FC Meppel en Alcides wordt afgewerkt. Vanaf deze kant wensen wij het team van c.b.s. De Schutse heel veel succes!

Bijschrift foto: Het voetbalteam van c.b.s. De Schutse plaatste zich afgelopen week voor de finale van het schoolvoetbal in district Noord. Op de foto de succesvolle voetballers Lars Prinsen, Jorn Askes, Mathijs Bouwknegt, Richard Speelman, Julian Takema, Joanne Katerberg, Dennis Smid, Iris Euving en Bart Gerritsen. Leiders Bert-Jan Volders en Anne Bouwknegt. (Eigen foto)


 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel