.

.

 

.

Voetbalforum jubilerend ZBC

Eén van de activiteiten in het kader van het 90-jarig jubileum van ZBC is een voetbalforum op donderdag 1 september. Op deze avond zullen Gerrit Volkers (directeur FC Emmen), Harry Been (directeur KNVB en oud-ZBC-er) en Johan Derksen (bekend van Voetbal International) voor ons een informatieve en leuke avond verzorgen. Het geheel zal onder leiding staan van Jan Medendorp van TV Oost.

De avond zal plaatsvinden in De Zwerfkei in Gees, waar de zaal open zal zijn om 19.00 uur. Het programma, dat gratis is voor leden en donateurs van ZBC, zal beginnen om 19.30 uur. In verband met de beschikbaarheid van plaatsen vragen wij je vriendelijk je op te geven vóór 10 augustus. Voor mensen voor wie het lastig is om in Gees te komen willen wij vervoer regelen. Wil je bij opgave specifiek aangeven als je gebruik wilt maken van dit vervoer. Alvast bedankt.

Opgave vóór 10 augustus bij Harjan Jalving, bij voorkeur via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel