.

.

 

.

Alles Kids in Drenthe zoekt Drentse held!

Leeftijd 4 - 12 jaar

Op 2 en 3 juli 2011 vindt het Alles Kids in Drenthe festival plaats in Emmen. Het grootste, gratis kinderfestival op een stadsvloer staat in het teken van helden. Voor de openingshandeling van  het festival op zaterdag 2 juli om 11.00 uur is Alles Kids in Drenthe op zoek naar de Held van Drenthe.

De Held van Drenthe is 4 tot 12 jaar oud en heeft in het afgelopen jaar een heldendaad verricht. De heldendaad kan van alles zijn: iemand redden, een bijzondere presentatie leveren, iets overwinnen, etc. Kinderen kunnen zich aanmelden voor de Held van Drenthe of iemand anders nomineren. Ook ouders/verzorgers, opa's, oma's, ooms en tantes, etc. mogen een kind nomineren voor de Held van Drenthe.

 

De Held van Drenthe mag op zaterdagmorgen 2 juli 2011 het allereerste Alles Kids in Drenthe festival officieel openen met een kanonschot. Daarnaast ontvangt de held toegangskaarten van de deelnemende attractieparken aan Alles Kids in Drenthe 2011.

 

Aanmelden voor Held van Drenthe

Aanmelden voor de Held van Drenthe kan via e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. onder vermelding van naam, leeftijd, adresgegevens en telefoonnummer. Vermeld ook waarom jij of de persoon die je wilt nomineren Held van Drenthe moet worden.

 

Een onafhankelijke jury beoordeelt alle inzendingen. Vanzelfsprekend zijn alle kinderen die worden genomineerd helden. Maar helaas kan er maar 1 iemand het festival openen en de toegangskaarten krijgen. Iedereen is sowieso van harte uitgenodigd voor het Alles Kids in Drenthe festival, het grootste gratis toegankelijke kinderfestival op een stadsvloer in Nederland.

 

 

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel