.

.

 

.

Rabobank waarschuwt voor oplichting

Regio - E-mailberichten en telefoontjes om gegevens over banknummers, pincodes en verificatiecodes te achterhalen komen nog regelmatig voor. De afgelopen periode ontving Rabobank Borger-Klenckeland weer diverse meldingen van klanten. De bank benadrukt dat medewerkers nooit naar deze gegevens mogen vragen.

'Het aantal meldingen neemt weer toe; met name over de telefonische benadering van klanten', aldus Liesbeth Mennink van Rabobank Borger-Klenckeland. 'Doordat de bellers aangeven contact op te nemen in verband met de veiligheid van de gegevens van de klant, komt dit soms geloofwaardig over.' Mennink adviseert om valse e-mails door te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en het telefoongesprek af te breken. (Bron: Coevorden HuisAanHuis/Boom Uitgevers)

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel