.

.

 

.

Remco Wolsink eindigt als tweede bij survivalrun

Harreveld / Meppen – Duursporter Remco Wolsink uit Meppen is afgelopen weekend tijdens de survialrun van Harreveld op een een tweede plaats geëindigd. Het was de laatste wedstrijd van het seizoen. Het twaalf kilometer lange parcours telde ruim veertig hindernissen en de 35-jarige Wolsink legde de run af in een tijd van 1.28.14. Vlak achter Ronny Wantia uit Neede. Ook in het eindklassement eindigde Wolsink als tweede. Ieder jaar wordt er een totaal-klassement bijgehouden over alle runs gelopen in Nederland en België. De prijzen van dit totaa-klassement werden zondag uitgereikt door de Survival Bond Nederland. Na een korte periode van rust gaat Wolsink zich voorbereiden op het nieuwe seizoen met als doelstelling het NK Survivalrun 12 km in Westerbork, dat in januari 2012 op het programma staat. Ook het Open Nederlands Kampioenschap Survivalrun 17 km in Gendringen is Wolsink van de partij. Deze run staat in februari 2012 op het programma.

Mark de Jong uit Wezup, uitkomend in de BSC klasse (run over een afstand van 7 km) finishte in een tijd van 1.18.36. De Jong pakte daarmee een verdienstelijke zesde plaats bij de veteranen. (Bron: Coevorden

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel