.

.

 

.

Als ik de burgemeester was, dan......

Burgemeester Bijl laat kinderen 1 minuut burgemeester van Emmen zijn

Emmen - Op zaterdag 2 juli om 11.00 wordt het tweedaagse Alles Kids in Drenthe festival officieel geopend door Burgemeester Bijl van Emmen. Hij wordt hierbij geassisteerd door de winnaar van de Alles Kids in Drenthe 'Held van Drenthe' verkiezing, Damy Vos. Burgemeester Bijl zal niet alleen het startschot geven voor het evenement, hij stelt ook een uur lang kinderen in de gelegenheid om even de ambtsketting te dragen. Daarbij  mogen kinderen aangeven wat zij zouden doen als ze echt de burgemeester van Emmen zouden zijn.

 

Het Alles Kids in Drenthe festival is een 2 daags gratis kinderfestival op de stadsvloer in Emmen. Het thema van dit jaar is 'Ontmoet je helden'. Ruim 45 deelnemers, waaronder Attractiepark Slagharen, Verkeerspark Assen, Duinen Zathe, Speelstad Oranje, Plopsa Indoor Coevorden en lokale sportverenigingen hebben hun deelname aan het evenement toegezegd. Alles Kids in Drenthe bestrijkt het gehele centrumgebied met attracties en activiteiten. Van Noorderplein, Derkstraat, Noorderstraat, Hoofdstraat, Marktplein, Mondriaanplein tot en met het Insulindeplein. Alle attracties en activiteiten zijn gratis!

 

Op zondagavond 3 juli wordt het festival om 17.00 uur afgesloten op het Marktplein met de Kids Top 20, bekend van TV. De presentatie is in handen van Kim Lian van der Meij. Diverse topartiesten uit de Kids Top 20 komen naar Emmen, waaronder Lisa Amy en Shelley,  Anna & Senna (Junior Songfestival), Monsif, Ferry Doedens, Jeronimo & Stay C en  Kevin Hellenbrand (bekend van CH!PZ).

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel