.

.

 

.

Sharon Vos zorgt voor 'Tip Top Wonen'

'Om de woning de laatste finishing touch te geven, zijn woonaccessoires onmisbaar. Ze zorgen voor sfeer en warmte. Ik vind het heerlijk om mensen daarin te helpen bij hun zoektocht naar een eigen stijl. Van een huis een echt thuis maken,' dat zegt Sharon Vos. Vorig jaar opende de 20-jarige inwoonster van Aalden de deuren van de online- winkel 'Tip Top Wonen'. Een webwinkel met veel gezellige hebbedingetjes voor op de tafel, aan de muur en geschikt voor zowel binnen als buiten het huis. Alles met het doel om de woning een eigen smaak te geven . Op de site www.tiptopwonen.nl kunnen de woonconsumenten kiezen uit tal van vrolijke, romantische, inspirerende en kleurrijke woonartikelen. Daarnaast heeft de winkel mooie interieurboeken, notitieboeken en adresboeken in het assortiment opgenomen. Verder zijn er plannen om in de nabije toekomst accessoires in het eigen atelier te ontwerpen en deze onder een eigen label op de markt te brengen.

 

Sharon Vos volgt op het Landstede College in Zwolle de opleiding Fotografie & Vormgeving. 'Ik ben heel graag creatief bezig en al jaren geïnteresseerd in interieur en alles daarom heen. In de toekomst wil ik graag creatieve dingen blijven doen en hoop daarin werk te vinden, maar mijn liefde ligt ook heel dichtbij interieur styling. Fotografie is daarin een heel belangrijk aspect, want met behulp van beeldmateriaal kun je veel verduidelijken.' Het interieur is volgens Sharon iets heel persoonlijks, maar wel bepalend voor de sfeer en gezelligheid. 'Je moet er kunnen ontspannen, werken, slapen en studeren. Met vrolijke en originele woonaccessoires kan vaak net het verschil worden gemaakt. En wordt het huis een plek waar je je echt thuis voelt.' Met de veelzijdige en originele producten van Tip Top Wonen wil Sharon de klanten daarin op het juiste spoor zetten en advies geven. 'Dat alles om het huis net dat beetje extra te geven.'

Bijschrift foto : Sharon Vos (20) uit Aalden runt de online- winkel 'Tip Top Wonen'. (Eigen foto)


Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel