.

.

 

.

Boosheid na vandalisme in speeltuin Brinkmaten

De verontwaardiging is groot bij Dorpsbelangen Aalden en vrijwilligers nadat vandalen zich in de speeltuin nabij de Brinkmaten hebben misdragen.

“Zinloos en triest dat men vernielingen aanricht op dit mooie speeldomein waar kinderen zoveel plezier beleven”, zegt een woordvoerder van Dorpsbelangen. Vrijwilligers van de speeltuin en Dorpsbelangen delen foto’s van de vernielingen. Daarop is onder andere te zien hoe de vandalen een picknicktafel hebben gesloopt en een van de paddenstoelen hebben afgebroken. Ook is er schade toegebracht aan de fietsmolen voor de kleintjes.

Dorpsbelangen Aalden draait op voor de reparatie aan de toestellen. Tegelijkertijd zal ook regulier onderhoud aan de overige speeltoestellen worden uitgevoerd. Met de herstel- en reparatiewerkzaamheden is ongeveer 4.000 euro gemoeid.
Een compleet kapotgeslagen picknicktafel

en afgebroken paddenstoel als stille getuigen van de vernielingen bij de speeltuin aan de Brinkmaten in Aalden.

Oes Eig'n Kraantien d.d. 29 juni 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel