.

.

 

.

Dorpsbelangen Aalden: Twee extra bestuursleden zijn echt noodzakelijk

"(DORPSBELANGEN) AALDEN! EN VERDER? Actualisering van de omgevingsvisie voor het dorp Aalden"

Onder deze titel heeft Lex van Keulen in opdracht van Dorpsbelangen Aalden en gefinancierd door onze gemeente een analyse gemaakt van het dorp op allerlei gebieden en aanbevelingen gedaan waarmee dorp en gemeente verder kunnen. De resultaten van het leefbaarheidsonderzoek speelden hierbij een grote rol. Wilt u het hele rapport lezen, stuur dan een mailtje naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en dan sturen wij het u toe.

Dorpsbelangen gaat met de resultaten aan de slag voor de nieuwe dorpsvisie die beknopter zal uitvallen dan de vorige. We kregen in de enquête best veel complimenten waarvoor dank! Enkele bewoners vinden ons te weinig zichtbaar. Maar hoe doe je dat met maar drie bestuursleden? Daarom gebruiken we Facebook, niet zonder resultaat: 490 volgers!

Eén van de belangrijkste keuzes is: willen we als Dorpsbelangen liefst samen met de gemeente verder werken aan de leefbaarheid of zijn we er alleen voor de “leuke” dingen? Met slechts drie bestuursleden is de eerste keuze onhaalbaar. Twee extra bestuursleden, liefst 50 minners, zijn echt noodzakelijk. Kom gewoon eens kijken bij een bestuursvergadering ( 21 februari, 20.00 uur in de Aeldermeent ) of vraag om een gesprek via het genoemde mailadres.

Namens het bestuur,
Hans Terbach, voorzitter

Oes Eig'n Kraantien d.d. 25 januari 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel