.

.

 

.

Oproepen dorpsbelangen Aalden

Voor Boekenmarkt, Expositie, Dorpsbelangen, Speeltuin.

Boekenmarkt: 
Op zaterdag 24 september a.s. is de grote boekenmarkt. Dit keer niet bij het zwembad maar in de winkel naast de Coop. Dit is tevens de laatste dag dat de boekwinkel open is. Boeken (netjes) kunnen tot en met woensdag 21 september a.s. ingeleverd worden. De opbrengst is voor het zwembad Zweeloo. We willen er een leuke boekenmarkt van maken. Meer informatie volgt.
Tevens vinden we het erg jammer als alle boeken naar het oud papier zouden moeten. We zoeken dus een opslag of….. een vereniging of stichting o.i.d. die dit over wil nemen om zo de eigen kas te spekken. Meer informatie via mail t.a.v. Mini of Monique. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Expositie:
Helaas is de laatste expositie van dit jaar (17 september tot 17 december) in de Aeldermeent  komen te vervallen. Nu willen we graag mensen die hobbymatig bezig zijn uitnodigen om twee, eventueel drie werken tentoon te stellen. We hebben ook 3 vitrines die gevuld kunnen worden. Het gaat om schilderijen, foto’s, keramiek, quilts, glaswerk, etc.
Opgeven of vragen om meer informatie kan via mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefoon 06-29437414.

Dorpsbelangen:
We zoeken nog steeds nieuwe bestuursleden voor Dorpsbelangen Aalden. De tijd begint te dringen. Om diverse redenen (werk, leeftijd, etc.) stoppen de huidige 3 bestuursleden en leggen over een paar maanden hun functies neer. Er komt dan veel te vervallen. Nadere informatie hierover zult u via een aantal kanalen kunnen vernemen. Of neem contact met ons op.

Speeltuin:
Het bovenstaande houdt ook in dat er niets meer aan de speeltuin zal gebeuren. Momenteel heeft dorpsbelangen het beheer, maar dat valt ook weg. Er is voor een eventuele nieuwe commissie of stichting nog budget over vanuit de gemeente. We willen de speeltuin goed en financieel gezond nalaten.

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel