.

.

 

.

De zomer is bijna voorbij, maar topteam Mepperdennen gaat door!

Judith en Lars: “De zomerafsluiting is voor ons de start van een nieuwe toekomst, een toekomst zonder eetcafé, maar met veel meer mogelijkheden, het hele jaar door!"

Deze zomer is bijna voorbij en daar kijken wij zonnig op terug. We konden weer helemaal ‘los’ en hebben genoten van alle mooie gasten, iedereen op ons festival en in onze groepsaccommodatie. We hebben plannen voor de toekomst gemaakt om het hele jaar door volop in actie te zijn.

Eetcafé omgetoverd tot horecaruimte voor feesten en partijen
Ons idee is om de groepsaccommodatie completer en met meer beleving aan te bieden. Het eetcafé wordt een horecaruimte die breed inzetbaar is voor feesten en partijen, ook voor bedrijven. En wij verzorgen straks het hele jaar door catering op locatie. Binnenkort presenteren wij vol trots onze plannen.

Terugblik zonnige zomer
Wat was het een mooie zomer, die al op 14 mei begon met ons eigen Festival LOS. Alles klopte gewoon. Het was stralend weer, we waren volgeboekt en hadden geweldige artiesten.


Lars stond deze zomer ook op locatie de lekkerste gerechten te bereiden. En samen met LiBo gaven we een smaakvol culinair tintje aan het 40-jarig jubileum op Sweelpop.

Afgelopen zaterdag verzorgden we de catering tijdens het 100-jarig jubileumfeest van vv Sweel op ’t  Alterbarg. Het was heerlijk culinair genieten tijdens de wedstrijd vv Sweel 1 – Oldstars vv Sweel en ook ’s avonds verzorgden we de catering tijdens de feestavond met de Moeflons. Wij zijn dankbaar voor deze mooie zomer met prachtige evenementen.

Programma september
In september hebben we nog meer mooie klussen op locatie:

- Op 18 en 19 september is ons eetcafé geopend tijdens het altijd gezellige Oogstfeest van 10.00 tot 19.00 uur. Wij serveren voor de bezoekers het lekkerste ‘oogstmenu’. 
- Op zondag 25 september sluiten wij het zomerseizoen feestelijk af met livemuziek en maken wij traditioneel de koelkast leeg, maar dan ook echt leeg. Wil je nog een keer genieten van onze sappige hamburger of overheerlijke spareribs eten? Kom 25 september vanaf 16.00 naar De Mepperdennen.

Meer mogelijkheden het hele jaar door
De zomerafsluiting is voor ons de start van een nieuwe toekomst, een toekomst zonder eetcafé met reguliere openingstijden maar met veel meer mogelijkheden, het hele jaar door. Daar hoor je snel meer over!

Ondertussen zitten wij niet stil. Dus heb jij iets te vieren thuis of op de zaak? Wil je dat we voor jou de catering of BBQ verzorgen tijdens een feest of bijeenkomst? De Mepperdennen biedt jou gemak en de lekkerste hapjes, buffetten en gerechten. Neem voor informatie contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Tot gauw!

Groepsaccommodatie en Eetcafe de Mepperdennen wordt dus De Mepperdennen!

Wel zo makkelijk toch;-) Bedankt voor jullie vertrouwen, gezelligheid en bezoekjes aan ons en we hopen jullie snel te zien!!

Groeten, Judith, Lars en topteam

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel