.

.

 

.

Uitbreiding AZC ja of nee?

Zoals u wellicht heeft gelezen heeft de gemeente Coevorden een omgevingsvergunning verleend voor de uitbreiden van het AZC in verband met extra opvang voor asielzoekers.

Als Dorpsbelangen zijn wij benieuwd naar uw mening. Tegen dit besluit is bezwaar maken tot 23 juni a.s. mogelijk. Daarom nodigt Dorpsbelangen u uit voor een informatie/discussie avond.


Locatie:    Het wapen van Aelden (Aelderstraat 6, Aalden)
Datum:     8 juni
Aanvang: 20:00 uur 
Zaal open vanaf 19:30 uur

Namens Dorpsbelangen Aalden
Mocht u niet in de gelegenheid zijn om deze avond bij te wonen en wenst u wel uw mening kenbaar te maken dan kunt u de flyer met daarop uw mening inleveren bij supermarkt Coop Aalden (Aelderstraat 42). Inleveren kan tot 10 juni a.s.

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel