.

.

 

.

Enquête inventarisatie woonwensen 2023

Beste inwoner(s) van Aalden, Benneveld, Meppen, Wezup, Wezuperbrug en Zweeloo,

De gemeente Coevorden heeft de nieuwe woonvisie voor de stad en dorpskernen onlangs vastgesteld. Dit betekent dat burgerinitiatieven om te bouwen of het aanwijzen van mogelijke bouwlocaties worden toegejuicht. In Dalen, Sleen en Eexterveen hebben soortgelijke burgerinitiatieven tot een succes geleid. Op de site Samen Dalen kunt u hierover meer lezen https://www.samendalen.nl/dorpsbelangendalen/wonen/

De Dorpsbelangen van bovengenoemde dorpen willen graag in beeld hebben wat er leeft onder de inwoners en welke woonbehoeften er zijn. Hiervoor is een werkgroep Wonen opgericht, met vanuit elk dorp één bestuurslid. Onze indruk is dat er met name behoefte is aan woningen voor starters en ouderen. Om deze vraag te kunnen beantwoorden hebben we deze woonenquête opgesteld. Daarnaast willen we ook een concreet beeld krijgen of inwoners willen meedoen aan burger initiatieven.

Hiervoor hebben we 2 enquêtes opgesteld (duurt maar 10 minuten): een voor de hoofdbewoners en een voor nieuw woningzoekenden (starters). 

De enquête kunt u digitaal invullen door één van de onderstaande QR codes in te lezen. Inwonende kinderen, of uitwonende kinderen die terug willen keren naar één van de dorpen, vragen we om een formulier voor nieuwe woningzoekende in te vullen. Bent u al woonachtig in één van de dorpen? Dan wordt u verzocht de hoofdbewoner enquête in te vullen. LET OP: volgende week zal in Oes Eig’n Kraantien de enquête op papier worden meegeleverd (de week van 11 september).

De enquête is voor iedereen ouder dan 16 jaar en moet vóór 25 september ingediend worden. Uiteraard houden we u op de hoogte van de uitkomst van deze enquêtes en kunnen we samen plannen maken indien blijkt dat hier behoefte aan is. De uitkomst zal worden gedeeld met de gemeente Coevorden.

Laat uw stem horen! Heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met Mark Nijenbanning, per mail via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Namens de werkgroep Wonen

  QR-CODE voor Hoofdbewoners                                               


  QR-CODE Starters 

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel