.

.

 

.

Dorpsbelangen Aalden stopt met huur Aeldermeent

Vanaf 1 januari 2024 zal Dorpsbelangen Aalden het multifunctioneel centrum De Aeldermeent niet meer huren van de gemeente Coevorden.

Dit betreft dus het gedeelte achterin de ruimte van de bibliotheek, waar de activiteiten en exposities plaatsvinden.

Waarom stoppen?
De kosten zijn vanaf 1 januari te hoog, deze kunnen we niet opbrengen met de activiteiten die worden georganiseerd. Bovendien is er door ziekte geen beheerder meer beschikbaar.

Verdere informatie
Mocht u nu gebruik maken van de Aeldermeent voor uw activiteiten en wilt u deze of een andere ruimte huren dan verzoeken wij u contact op te nemen met de gemeente Coevorden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Indien nodig kunt u via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. contact opnemen met het bestuur van Dorpsbelangen Aalden.

Bestuur Dorpsbelangen Aalden

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel