.

.

 

.

Theater Tuinfeest

De projectgroep Weeshuisweide Coevorden heeft in nauw overleg met de omwonenden in de afgelopen periode twee evenementen georganiseerd en op zondag 8 september a.s. sluiten zij de programmering voor dit seizoen af met het enige echte Theater tuinfeest op de Weeshuisweide in Coevorden. Het belooft een spetterend slotstuk te gaan worden.

Projectgroep Weeshuisweide – Theater tuinfeest zondag 8 september 2019 12.00 uur – 17.00 uur Gratis entree
THEATER TUINFEEST Dé afsluiter van de zomer en de start van een nieuw cultureel seizoen! Dat is het Theater tuinfeest. De werkgroep Weeshuisweide zorgt ervoor dat het laatste evenement dat door deze projectgroep op de weide wordt georganiseerd een feestje wordt voor groot en klein. Kom en verwonder je! Vanaf 12 uur start het theater tuinfeest met diverse acts en activiteiten voor jong en oud. Van geweldige Steamroadsters tot een heuse DJ booth in een echte helicopter tot het maken van stempels. Maar ook het complimentenloket is aanwezig en wat dacht u van Circustheater EASY. Superleuk voor de kleinsten onder ons is Kindertheater MOES en voor de wat grotere kinderen Kindertheater-duikboot Kapitein Kosto. Joris Linssen & Caramba geven om 16.00 uur een geweldig optreden in de prachtige nieuwe koepel op de Weeshuisweide. De dansvloer is er klaar voor. Joris & Caramba staan in het nieuwe theaterseizoen van Theater Hofpoort in Coevorden op de planken met hun show RAAK! P.s. er zijn nog een paar kaarten beschikbaar! Op het eiland naast de weide komt een zen-zone. Even tot rust komen en genieten van al het moois op de weide. Met o.a. Bohemian en een tipi met o.a. yoga. Het theater tuinfeest heeft een geweldige programmering en dus mag lekker eten en drinken niet ontbreken. Wat dacht u van een heerlijk ijsje met een goed kop koffie of nacho’s met een biertje?! Ook aan de kleintjes is gedacht, want er komt o.a. een heuse limonade kraam! Bij een tuinfeest mag een gezellig theeterras niet ontbreken. Die is er dan ook met geweldige thee en een echte scone met clotted cream en jam! Maar er is nog veel meer, kom en verwonder je tijdens het theater tuinfeest op de Weeshuisweide in Coevorden.
Kijk voor meer informatie over het theater tuinfeest op www.facebook.com/theaterhofpoort
 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel