.

.

 

.

Vrijwilligers gevraagd voor muziektheater Bommen Berend!

Op donderdag 25 en vrijdag 26 augustus vindt het spectaculaire muziektheater Bommen Berend plaats op een unieke locatie in Coevorden,

... namelijk in een loods op het magazijnencomplex van Defensie (Europark). In drie voorstellingen nemen het orkest en de zangers/acteurs de bezoekers mee naar het jaar 1672 in Coevorden en Groningen.

Wil jij daaraan meewerken? Dan is dit je kans!
Voor deze voorstellingen zijn wij op zoek naar vrijwilligers die willen meehelpen als gastheer/gastvrouw. De taken bestaan uit kaartcontrole, garderobewerkzaamheden, ontvangst en begeleiding van de bezoekers en allerhande klusjes voor en na de voorstelling.

Verder zijn we op zoek naar enkele vrijwilligers voor hulp bij de kleding van de cast en de rekwisieten. Kijk ook op: Muziektheater Bommen Berend

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel