.

.

 

.

Wethouder Bea Meppelink stopt

Wethouder Bea Meppelink stopt. Dat maakte ze dinsdagochtend in het college van burgemeester en wethouders bekend. 

Meppelink kwam na de gemeenteraadsverkiezingen als tweede wethouder voor BBC2014 in het college. Met veel energie en enthousiasme heeft ze haar functie vervuld, maar het vraagt meer van haar dan ze op dit moment kan geven. Ze geeft zelf aan dat ze het lastig vond de knoop door te hakken en dit dan ook met gemengde gevoelens doet. “Het is een hele mooie functie, maar het vraagt ook enorm veel. In combinatie met een persoonlijk lastige periode, kan ik op dit moment niet geven wat de functie vraagt. Ik vind het heel spijtig dat het zo gelopen is en had wat anders voor ogen toen ik als wethouder ben gestart.” 

Reactie burgemeester 
Burgemeester Renze Bergsma ziet een fijne en enthousiaste collega vertrekken. “Bea had een pittige portefeuille, helemaal voor een beginnende wethouder. We hebben in het college prettig met haar samengewerkt. Ik vind het een dappere keuze om dan deze knoop door te hakken. Ik wil haar bij deze heel erg bedanken voor haar inzet voor de gemeente Coevorden.”

Vervolg
Hoe het nu verder gaat wordt in de komende weken bekeken.  

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel