.

.

 

.

Extra algemene ledenvergadering DB Sweel

Op woensdag 22 november a.s. houdt de vereniging Dorpsbelangen Sweel om 20 uur een extra ledenvergadering in De Spil, Eswegje 3, Zweeloo.

Op de agenda staat 1 inhoudelijk agendapunt namelijk de benoeming van een nieuw bestuurslid ter vervulling van een van de twee bestuursvacatures. Door het bestuur wordt voorgedragen de heer Jan Pieters, wonende Klooster 17, Zweeloo.

Hij heeft zich bereid verklaard het bestuurslidmaatschap te aanvaarden. Nieuwe leden worden statutair benoemd door de algemene ledenvergadering. De leden hebben bovendien de mogelijkheid een (tegen-)kandidaat voor te dragen. Een alternatieve of aanvullende voordracht dient schriftelijk, door 5 of meer leden ondertekend, bij de secretaris, Ton van den Oever, ( Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.) te worden ingediend.

 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel