.

.

 

.

Perfecte omstandigheden en sfeer tijdens Dorpsfeest Zweeloo

Wat was het in één woord: gezellig! Afgelopen zaterdag was het dan eindelijk weer zover!

Het dorpsfeest in Zweeloo kon eindelijk weer doorgang vinden.  De saamhorigheid was groot, zeker nu na twee jaar relatieve stilte vanwege corona de speakers weer volop open stonden en de knusse brink gevuld was met meer dan 150 dorpsgenoten. “Dit dorpsfeest verbindt. Geweldig!”, sprak een tevreden bezoeker.

‘Nieuwkomers’ organiseren perfect feestje
Traditiegetrouw organiseren de ‘nieuwkomers’ in opdracht van Dorpsbelangen Zweeloo dit dorpsfeest. Dit jaar was het de beurt aan Thomas en Marja Hendriksen, Cindy de Boer, Raymond Visser, Sjoerd Slagter en Nathalie van Hooff.

Brink omgetoverd in minifestival plek
De Brink in het dorp was omgetoverd in een minifestival plek. Niet alleen omdat de meiden van Rebellious Rose met hun muziek en zang tijdens het gehele feest een sfeervol programma verzorgden, maar vooral de opkomst van zoveel Zweelers heeft gemaakt dat organisatoren en bezoekers kunnen terugblikken op een geweldig en sfeervol dorpsfeest.

Verwachtingen ruimschoots overtroffen
De voorbereidingen begonnen met in gedachte 50-60 deelnemers, maar het werden er uiteindelijk rond de 150 !! Zweeloo had dus duidelijk zin in een feestje! Zowel jong als oud heeft onder prima weersomstandigheden kunnen genieten van live muziek, eten, drinken en bovenal van elkaar. Er werd bijgepraat, kennisgemaakt, gelachen en gedanst.

Dank aan alle Zweelers die een bijdrage geleverd hebben bij de voorbereidingen, gedurende het feest en daarna. Samen hebben we er iets moois van gemaakt!

Foto’s: Jansje Brands

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel