.

.

 

.

Vragenlijst beleving Prinses van Zweeloo

Beste lezer, Wij zijn twee studentes die momenteel bezig zijn met hun afstudeeronderzoek voor Stichting Geopark de Hondsrug vanuit hogeschool Van Hall Larenstein in Leeuwarden. Voor dit afstudeeronderzoek meten wij de beleving van bezoekers en bewoners van (de door Stichting Geopark benoemde hotspot) Prinses van Zweeloo.

Vervolgens zullen wij een advies uitbrengen met mogelijke maatregelen die de beleving van deze hotspot kan vergroten, waar de eigenheid van Zweeloo en diens historie meer naar voren zullen komen en behouden zullen blijven. Voor dit onderzoek willen wij u vragen om een vragenlijst in te vullen, dit zal in totaal zo’n 15-20 minuten in beslag nemen. Wij hebben verder geen gegevens van u nodig, dit zal een geheel anoniem onderzoek zijn en blijven.

Het is niet perse van belang het verhaal van de prinses te kennen, het belangrijkste is dat men (de omgeving van) Zweeloo kent.
Alvast bedankt!

Hieronder de link naar de digitale enquête die wij gemaakt hebben:

Start Enquête

Artikel geplaatst 20 april 2021

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel