.

.

 

.

Koningsdag 2022 was geweldig ...

... met prachtig weer en veel positieve reacties!  Koningsdag is afgelopen woensdag in een geweldige ambiance gevierd.

Onder zonnige omstandigheden was er veel vertier op het veldje naast Grandcafé LiBo.De activiteiten leverden veel enthousiaste en positieve reacties op. De kinderen vermaakten zich opperbest op  het veld, de volwassenen konden op het sfeervolle terras van LiBo het glas heffen op onze koning.

Naast een uitdagende spelparcours werden er voor de kinderen ook een tweetal workshops georganiseerd. Bij het onderdeel streetdance waren de meiden volop aan het dansen. Ook voor de workshops graffiti was veel belangstelling.

Bron foto: Coevorder Nieuws / Esselien de Groot

Tussendoor konden de kinderen op het veld allerlei spelletjes en werden ze getrakteerd op ranja,  ijsjes en poffertjes, aangeboden door Grandcafé LiBo.

Ongeveer dertig mensen namen deel aan de fietstocht over veertig kilometer. Er was volop belangstelling en dat bracht een gezellige sfeer met zich mee. De organisatie kijkt terug op een zeer geslaagde dag en blikt alvast vooruit op het volgend jaar, waarin ze weer zo 'n leuk en gevarieerd programma willen neerzetten.

Dank aan alle vrijwilligers die woensdagmiddag hebben geholpen om alle activiteiten in goede banen te leiden!

Oes Eigen Kraantien d.d. 3 mei 2022

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel