.

.

 

.

Schildersgroep Exloo in Kunstenaarsherberg Zweeloo

Schildersgroep Exloo exposeert van 29 mei t/m 17 juli in de Kunstenaarsherberg aan de Hoofdstraat in Zweeloo (achter Bistro Tante Sweel).

11 van de 32 leden tellende groep schilders tonen hun werk, dat uit verschillende thema’s uit de klassieke schilderkunst bestaat, zoals stilleven, model, portret en landschap.

De schildersgroep is een vereniging van vrijetijdschilders en -tekenaars die regelmatig samen aan het werk zijn. Zij werken met voorkomende materialen: van potlood, pastelkrijt tot aan acryl- en olieverf. Meer informatie over de schildersgroep is te vinden op Schildersgroep Exloo Home (jouwweb.nl)

 
De expositie is te bezoeken op zaterdag- en zondagmiddagen van 13.00 tot 17.00 uur.

Oes Eig'n Kraantien 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel