.

.

 

.

Jansje Brands, 25 jaar bij De Loozangers

Aan deze mijlpaal werd vorige week aandacht besteed tijdens de laatste zangavond van het seizoen van De Loozangers.

Al 25 jaar zingt Jansje bij de alten. Het repertoire bevalt haar best maar het meeste genoot  ze, als echte Groningse, van het project met liedjes van Ede Staal, samen met andere Drentse koren. Ze bekleedde enkele jaren een bestuursfunctie; daarnaast wordt ze binnen het koor wel “de eierkoningin” genoemd. Dit omdat ze altijd weer bij de jaarlijkse eieractie - vaak in haar eentje - veel eieren weet te verkopen. Soms daarbij verkleed als paashaas: een vrolijke actie!

Terecht dus dat Jansje voor haar jubileum een fraaie bos “lokale bloem’n” mocht ontvangen vergezeld van warme woorden van de voorzitter Madeleine Beaumont.
Jansje: blijf met veel plezier zingen bij De Loozangers!

Oes Eig'n Kraantien

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel