.

.

 

.

15e Jaarlijkse schilderdag

35 Schilders ‘plein air’ aan het werk in Oud Aalden en bij de Jantina Hellingmolen.

Komende zaterdag vindt de jaarlijkse buitenschilderdag van Tourist Info Aalden (TIP) plaats. 35 Schilders zijn tussen 10.30 en 14.30 uur op meerdere locaties in Oud Aalden en de molen aan het werk. Het is de 15e editie en deze jubileumeditie maakt onderdeel uit van het ‘Dorp(en) in de Kijker’ weekend in het kader van culturele gemeente Coevorden.

 

In dit weekend vinden ook in Benneveld en Zweeloo verschillende culturele activiteiten plaats. Het volledige programma is te vinden op kunstenaarsdorpzweeloo.nl of verkrijgbaar bij de Tourist Info. 
De schilderdag wordt georganiseerd met medewerking van Kunstenaarsdorp Zweeloo. 

Oes Eig'n Kraantien 

Plaats reactie

De redactie behoudt zich het recht voor, ingezonden reacties niet te publiceren, indien de redactie meent dat deze reactie onnodig kwetsend is, of beledigende inhoud bevat.

Informatie

Zweeloo-digitaal is een initiatief van en voor inwoners uit de regio Zweeloo en omstreken en voor iedereen die interesse heeft in de regio. Het is een niet-commerciële website. Als u aanvullingen, tips of journalistieke inbreng heeft ontvangen wij die graag. Wij kunnen onze website daar weer mee verbeteren.
Rechts hiervan kunt u het Contactformulier openen.

DB Sweel